when love takes over

så jävla galen helg, roliagste var lördagskvällen, hippiefest. Det var drag, det var massa fulla vuxna och fulla ungdomar som dansade loss på dansgolvet, det var helt galet. Blev bordsdansning, några buggomgångar med anders och även några med becca, men vi hade dock lite svårare att komma överns om vem som skulle styra. Många höll tal, det sjöngs och det skrattades tills det krampade i magen.. Så jävla galet var det, så jävla värd kväll.

tack för kvällen och till paret jag önskar er all lycka!

flower power


m&p

Jag är så jävla stolt över mina föräldrar, för hur de har uppfostrat och tagit hand om oss tre barn och älskat oss i alla väder, visat oss sån underbar kärlek. Jag är så otroligt glad över att mina föräldrar är mina föräldrar. Många vet att jag och min mamma står varandra otroligt nära, hon är min andra halva och jag ska inte säga att hon vet minsta detalj av mitt liv, men det är inte långt ifrån. En del saker är saker som jag vet att mamma inte vill veta och sånt som jag istället håller för mig själv. Men förövrigt är hon nog den människa som alltid finns där, den personen som känner mig utan och innan och en av de två personerna som kan göra mig till världens tryggaste för tillsammans med farsgubben har de skapat ett tryggt hem och en underbar familj. Min pappa är nog den mest omtänksamma och galna man, min pappa är något av det bästa jag har. Jag kan prata med min pappa om allting, kanske inte samma grejer som jag pratar med mamma om. Men mår jag dåligt, behöver råd eller hjälp så kan jag alltid vända mig till pappa, han lyssnar med halva örat men ger mig alltid en förstående blick och några kloka ord. Mina två systrar, min mamma, min pappa och jag bildar världens bästa familj.

Och föresten grattis på morsdag mamma, du är världens finaste människa och världens bästa vän!


en gammalbild från Italien 99.. mamma ser fan yngre ut nu än vad hon gjorde här..


bröllop imorgon



jag ligger inne och hör regnet smattra mot fönstret taggar inför bröllopet imorgon. Just nu ligger jag också med äcklig mensvärk som allvarligt borde utrotas, det är väldigt underskattat och jag tycker att forskare borde hitta en värktablett som gör att mensvärken försvinner för ingen tablett idag gör ju det..

tack för mig, sköt om er i helgen

eftersom att det är hippie tema på bröllopsfesten imorgon tänkte jag avsluta med;
peace!

nothing on you baby

Hej svejs, jag och min sambo har precis ätit.. eller det var ett tag sen men det blev rätt gott den här gången också.. helt otroligt! Ikväll blir det väl lite greys om jag får bestämma, hoppas på att vi går ner och köper godis idag eftersom att det inte blev så igår, men det är sånt som märks liksom!

aee, hon står och typ förhör sig själv i spegeln.. sweeeeeeeeeeeet.. eller?

pajs

count on me



if you ever find yourself in the middle of the sea
i'll sail the world to find you
if you ever find yourself lost in the dark and you can't see
i'll be the light to guide you
find out what we're made of
when we are called to help our friends in need

you can count on me like one, two, three
i'll be there


TJUHU



vad gör ni? själv sitter jag här med rebecca. Vi ska nog slå på en film snart och mysa ner oss i soffan
imorgon har jag redovisning, men det går nog bra.. eller?

aee, ciao

step up 3D







Den här filmen vill man inte missa.. jag menar hur snygg är inte han som är med i den?
dör lite

one love

Det här året har gått så jävla fort, började inte jag ettan förra veckan typ? Asså det har hänt så otroligt mycket under det här året, men ändå inget som verkligen har satt sig på minnet för tiden har gått alldeles för fort för att ens hinna ta till sig och lägga det på minnet. På nåt sätt känns det skönt att tiden rinner iväg men på ett annat sätt känns det som att man vill hinna med att njuta. Som på sin studen eller SIN baldag det händer bara en gång i livet och det är en dag, hur fort går inte en dag? Den tar ju slut innan den ens har hunnit börja.

Tvåan kan gå lika fort som ettan, för nu vill jag bara lägga skolan åt sidan och det är speciellt nu, när allting är samtidigt, allting händer samtidigt och det går inte att göra allt på samma gång. Vara bra i alla ämnen, lyckas och känna sig nöjd efter sitt första år på gymnasiet. Det fungerar inte, att pressa sig själv till max redan i ettan verkar inte vara nån lösning för bra betyg i tvåan och trean.

Nej, på tal om tiden. Hur fort kommer inte sommaren gå?


Det kanske är dags att börja njuta, försöka iallafall!

TJUUHEJS


fuck

nu sitter väl säkert de flesta och tänker, jag har ingenting kvar i skolan, snart är det sommarlov och livet leker. Självsitter jag och tänker, jag har ett helvete kvar i skolan, det kommer gå för fort till sommaren att jag inte hinner plugga och just nu leker inte livet. Onsdagen den 9 juni, då börjar mitt liv leka. För då är det sommarlov för mig också och då börjar galenskaperna.

Nu, lite tv. Sen ytterligare lite plugg!



22/5-10

är det imorgon och då är det bal som gäller.. ska kolla på katedrals bal imorgon tillsammans med rebecca och
ska bli jävligt roligt :) måste bara se till så att kameran är laddad så ska jag försöka ta lite bilder och lägga upp här sen. Ikväll har det varit en lugn hemma kväll med pappa, kollade på hans absoluta favorit program, så ska det låta och om jag ska vara ärlig så är det ganska roligt! Men jag har också försökt handskas med min dator som inte vill samma sak som mig, håller på att ladda ner ett par filmer oså tar det sån förbannad tid eftersom att det är glapp i kontakten så jag måste ju stänga av den hela tiden så att den laddas lite. För magiskt nog så laddas den när den är avstängd. I-landsproblem kan vara riktigt jobbiga ibland.

nu ska jag väl försöka ladda klart filmfan sen se den och sen sova,
det är ju en dag imorgon också.. hoppas bara att den bjuder på lika fint om inte finare väder!!


bild från sommaren 08

underwater kisses



idag har jag fått ännu mer sommarkänslor det enda som fattas nu är en riktigt fet bränna och KLAR blå himmel, inte en massa moln men självklart sommarlov. Sen början ju tvåan då, ser absolut inte fram emot det året, har inga bra känslor alls.

ae, ikväll blir det att hänga med vem tror ni.. rebecca ovanligt

ne, nu ska jag gå och chilla ett tag

the bad boys are always catching my eye

nu har jag lämnat in min vattenrapport, tjuhu. Och så fick tillbaka mitt företagsekonomi prov som jag allvarligt var helt säker på att jag skulle få tillbaka som mitt första ig någonsin men nej, ett vg+ blev det och jag är så jävla förvånad och otrolig stolt över mig själv eftersom att jag knappast trodde att jag skulle klara det med tanke på hur svårt jag tycker att företagsekonomi är. Så nu kan jag gå och lägga mig med ett leende
men innan läggdags så blir det greys som började för fem minuter sen, måste kila


puss


alla tummar upp


look into my eyes

här sitter jag som vanligt och skriver lite på en rapport som ska vara inlämnad på onsdag, är nästan klar och det känns jävligt bra att vara ute i god tid för en gång skull, det händer ju inte mig så ofta. Och hej och hå vilken lördagskväll det blev, spontandrickning på hög nivå hemma hos clara och fyfan va roligt jag hade. Vi stack iväg och skakade lite rumpa hos lisa också, blev en traditionell bugg med Patrik och som vanligt snurrade jag som jag själv ville och Putte blev tjurig. På hemvägen gick det snabbt, vi sprang hela vägen hem till claras hus och sov där utan clara och det var också roligt. Jag och becca i ett stort hus, det kan inte bli bra. Och precis som vanligt är det folk som ska hålla på att skrämmas, så vid 2 tiden ringer det på dörren, varken jag eller becca vågar öppna tills jag hör bajskarros skratt utanför. Ae kvällen får kanske 4/5 toasters, kanonkul.

Nu blir det tv tittande för hela köret

Hårfärgen kommer tillbaka om ett par veckor plus att jag saknar jonte


Patrik och Alexandra i en bugg
tjuhejs

sen en tid tillbaka

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann


idag är en sån dag då jag inte räcker till

You had me at hello.

Idag kommer hela familjen hit och äter, vi ska grilla trots vädret och det ska bli jävligt gott ska jag säga er.
Senare sen ska jag träffa becca och sen får vi se vad som händer och fötter.. orkar inte skriva är på pissdåligt humör idag, det har med vädret att göra bland annat. Men det ändrar sig säkert när jag får i mig lite mat. nu dusch


the kind of guy

The kind of guy who’d hold my hand and not my ass when
we walked around town and other places
and talked then he’d tickle me and I’d give chase.

The kind of guy who doesn’t mind that I’m not like
magazine people cause I’m healthy that’s all that matters
and he says watching the waistline is a waste of time
I’ll be a lady eventually and after all its puberty and just a passing phase.

The kind of guy who loves every single part of me
for being every single part of me on their own with nothing special
because ‘I’m everything special already’ he says.

http://leloveimage.blogspot.com/


veckohoroskop

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det ser ut som om du har något som skall flyttas under veckan. Kanske är det en vän som behöver hjälp. Oavsett vad, så ser det ut att gå bra. Om du är i ett förhållande så kan det stärkas denna vecka. Det verkar som om du lägger märke till en del positiva karaktärsdrag hos din partner som du inte sett tidigare.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Försök att göra så många olika aktiviteter som möjligt den här veckan. Du mår bäst nu om du inte fokuserar för mycket på en enda sak. Fysisk aktivitet i början på veckan får din energi att stiga och hålla sig på en hög nivå under hela veckan. Detta är också en bra vecka för att ta tag i problem av ekonomisk art. Chansen är stor att du gör ett klipp om du lägger ner lite tid på det här området.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Dina mål ser ut att kunna nås den här veckan om du anstränger dig lite extra. Tänk bara på att inte gå för hårt fram i din omgivning i denna strävan. Personer kring dig verkar gå igenom en lite tuff period och det minsta de behöver just nu är någon som försöker bestämma över dem utan någon tanke på deras situation.
Väduren (21/3- 19/4)

Av någon anledning så känner du dig fylld av energi den här veckan. Kanske har du sovit bättre än vanligt eller ätit nyttigare, du känner i alla fall dig mer uthållig på alla plan. Du kan utnyttja det här till att komma framåt på alla dina intresseområden och ta tag i sådant som du har haft liggande länge. Nog har du något jobbigt som du har skjutit framför dig, nu är rätta tiden för att ta hand om det. Du anar inte vad skönt det kommer att kännas efteråt.
Oxen (20/4- 20/5)

I början på veckan skall du helst inte ta några chanser. När någon frågar dig om råd bör du se till så att du verkligen delar med dig av ordentligt undersökt information och inte bara säger vad du tror - annars kan du få uppleva lite sura miner ett tag framöver när det du sa inte stämde. Slutet på veckan ser ut att bjuda på åtminstone en riktigt trevlig kväll om du umgås med dina vänner.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Någon gång under den här veckan kan du komma till insikten att du inte har följt ditt hjärta på sistone. Det kan röra sig om ditt yrkes- eller studieval som nu får dig att tvivla. Du behöver nog ta dig en funderare på om det som du håller på med för tillfället är det du verkligen vill syssla med även i framtiden. I mitten av veckan ser det ut att komma ett positivt besked som har med din ekonomi att göra. Det kommer verkligen lägligt.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Något som du har förlorat och söker efter denna vecka verkar tyvärr förbli förlorat och det irriterar dig ordentligt för du var nästan säker på var du hade lagt den. Det ser inte ut att vara något värdefullt men du behöver den och kan därför tvingas köpa en ny. En person som du träffar i slutet av veckan gör ett gott intryck på dig. Där kan det finnas möjlighet till en flirt.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Du kan inte hjälpa att tycka att du har drabbats av otur den här veckan. Det är mest småsaker som kanske också kan förklaras av att du är lite slarvigare än vanligt, men det bidrar inte till ett gott humör precis. Det blir inte heller bättre av att du antagligen kommer att göra ett köp som du ångrar under helgen. Inte heller det är någon större grej egentligen men om man lägger ihop allt känner du dig faktiskt lite otursförföljd.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du känner dig social för tillfället och har lätt att göra nya bekantskaper och få nya vänner. Synd bara att de som du brukar umgås med verkar ha fullt upp på sitt håll och inte verkar ha tid att spendera tid med dig. Du tycks hela tiden få vänta på att de skall bestämma sig för om de har tid med en aktivitet som du har föreslagit.
Vågen (23/9 - 22/10)

En gammal pinsam händelse som du helst bara vill lägga bakom dig kan återigen dyka upp i ditt huvud den här veckan. Detta kan få ditt humör att bli lite sämre än vanligt. Häng inte upp dig på detta och lägg inte mer tid på att gå igenom den här händelsen än vad den verkligen förtjänar. Nu i efterhand kan du nog få rätt perspektiv på det och se att händelsen inte behöver påverka ditt nuvarande liv.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

En händelse tidigt på veckan kan få dig att tvivla på dig själv. Detta kan tyvärr förpesta hela veckan om du inte tänker igenom situationen ordentligt. Du kommer antagligen att gå stärkt genom det inträffade om du bara ger det lite tid, men du skall nog planera in några kvällar där du får vara själv och kan fundera i lugn och ro.
Skytten (22/11 - 21/12)

Mitten av veckan präglas av mindre misslyckanden. Det är inte några allvarliga saker men de irriterar dig ordentligt. Om du hjälper en vän kan du räkna med att få igen din tjänst med råge. Helgen blir bra även om du tvingas ändra i planeringen något. I kärlekslivet gör du tyvärr inte några framsteg under veckan.

horoskop 11/5-10

 

Tur
Om du idag utövar dina färdigheter på sådant du aldrig tidigare tagit dig för kan du lyckas ovanligt bra. Kanske är det turen som har ett finger med i spelet.
 
  Hälsa
Fysiskt bör din hälsa vara på väg mot det bättre. Du känner dig dock ansträngd och stressad.
 
  Ekonomi
Vissa problem av ekonomisk art skapar obalans i din tillvaro. Pröva originella lösningar - det kan kanske eliminera dina bekymmer.
 
  Arbete
Idag bör du inte ha för stora förväntningar på jobbet, det kan nämligen visa sig bli helt annorlunda än vad du tänkte från början.
 
  Kärlek
Det verkar finnas stora möjligheter till att du drabbas av en stark förälskelse idag. Du blir så tagen av den att du inte kan tänka på annat.
 
  Relationer
Du vet att bästa sättet att förändra är att ha fakta att komma med. Detta gör dig respekterad.

what's the point








vädergudarna bjöd på fint väder i linkan idag, det tacka för vi för. Annars så ska det ju regna imorgon igen och hela helgen så att jag skulle vilja precis som vicki ska göra, ta en spontantripp utomlands. men så är inte fallet och jag får lida av regn, men ha det så trevligt vicki och sola lite för mig också!

nu blir det en promenad med mamsingen, idag igen!

pusssgurkaa


channing tatum








ja ni, man skulle ju inte tacka nej precis


Oh there you are


mitt gamla slitna hår




oh, how he completes me

t
j
a

söndag idag, söndagsångest, bara jobbig söndagsångest. Måndag imorgon, kursprov i italienska plus en muntlig redovisning.. ae hörrni, tur att denna vecka är kort. men maj ser helt okej ut, för nu är vi lediga torsdag till söndag, det är skönt. sen blir det att kolla på balen och det ska också bli roligt, men det som ser mest lovande ut denna måndad är slutet, becca ska bo här ett par dagar, sen så den 29 blir det stora festligheter. Blir nämligen att följa med rebeccas familj när hennes mamma och låtsaspappa ska gifta sig och sen fest med hippie tema, tror att den kvällen kan bli jävligt rolig.. haha

om gårdagen då, så blev det en spontan kväll hos lisa och det var trevligt. Avslutade kvällen med lite rally och mat på hakepi.

 spontanakvällar blir oftast trevligare än kvällar som man har längtat till, eller vad säg ni?

förtillfället sitter jag och väntar på att dear john och the last song ska laddas färdigt så jag kan sätta mig och se på lite filmer.. eftersom att detta är en filmdag en riktig filmdag :)
pusskalas




en bild som inte är ifrån igår


jag tycker inte om dig som förut


men jag saknar dig men inte våran kärlek bara våran vänskap.



periodbajs

Är inne i en period då jag hellre ligger under täcket än visar mig, känner mig hela tiden som en sovande zombie och vad jag än gör är jag stressad.. Nu när den här veckan närmar sig sitt slut, ja då helt plötsligt uppstår nya saker, som kursprov i italienska? vad började vi ens med? hej eller? kan jag ens det?
asså min hjärna är nog för full för att ens komma ihåg någonting eller lära mig något nytt.

Sen sätter man ju sån jävla press på sig själv, man vill vara lika duktig i alla ämnen samtidigt och det är för mig helt omöjligt men jag har lyckats ganska bra hittils men nu verkar det ta stopp. och jag går i ettan? hur blir tvåan och trean? jag kanske borde planera min tid bättre, jag kanske måste lära mig att inte jämföra mig med andra och bara göra mitt bästa. För så som jag känner nu är inte värt det, jag är ungdom jag ska behöva känna mig som en ungdom också men det gör jag inte jag känner mig mer som en som levt hela sitt liv och är trött påt. Men när sommaren kommer då jävlar, då ska jag vara en ungdom och då ska jag känna att jag lever igen, för just nu är jag nog instängd i min egen hjärna där bara en jävla massa stress existerar.  

Nej, nästa år då ska jag bli en planerare, ja det ska jag bli. Det är mitt nya mål, en planerare.


Skulle behöva en semester med familjen för att lugna ner mig, den här personen är en del av min familj
och det är underbart hur nära man kan komma en pojkvän till ens syster för han är som min storebror och
det har han varit sen jag var 6 år. Jag är glad att du fann honom och ingen annan Tessa för fyfan vad jag älskar er två!

ville bara säga det.. nu ska jag ut och se på tv med mamma och bara vara för en kväll




i want to finsih your sentences

tje
na
re

tisdag, alltså andra dagen avklarad denna vecka.. imorgon är det ännu ett prov, geografi tre timmar uppsats
loooooooking forward kan jag säga och på torsdag muntlig redovisning om palestina konflikten med bajskarro. Sen vetni alla glada, då är det inget plugg på ett tag och då ska jag ta tag i fettet och börja träna som ett as.
Då blir det inget mer slappande, inget onyttigt utan då kör vi till sommaren, jaaahaaråå!

orkar dock inte skriva mer här nu

hare så jävla bra
tulo mellan knäna

haha


under the table flirt


allt kommer sluta med att det är du och jag, vem nu du är

Söndag med underbart väder. Fast själv håller man sig ju inne och skriver på bögsamuppgiften, dock är det rätt roligt och intressant men att jag alltid ska vara ute i såååååå god tid är typsikt mig. Men har skrapat ihop 3 och en halv sida nu så det är ju bara ca fem kvar! haha

men till kvällen ska jag vara så gott som färdig så det är bara att köra på

blöt puss


yesterday

jaa, vad har jag att säga om gårkvällen. Jag åt middag med familjen och våra gamla kompisar, eller rättare sagt ammies gamla kompis föräldrar som mamma och pappa hade kontakt med förr. Och det var riktigt trevligt ska ni veta, massa gamla minnen och tjuhej vad tiden rann iväg, vid nio skulle de andra gå ner och bowla och vid kvart över nio trillar tre flickor in och vi börjar dricka lite smått. 45 minuter senare springer vi för att hinna med bussen som har gått för en minut sen när vi väl var framme. Buss 15 blev det och sen gick vi därifrån hem till karin som bjöd på kvällens fest, det var mycket folk, många okända människor men också många igen kända ansikten, det var trevligt. Vi fortsatte dricka lite där och den enda dansen jag gav mig på igår var en bugg med Patrik som gick ganska bra, förutom att jag snurrade hej vilt. Det blev ingen lång stund för mig hos karin, 2 timmar högst innan massor av människor plus jag själv drog sig in till stan, främst för att äta men också träffa lite andra igenkända ansikten.

Vid halv tre börjar min och beccas färd hem och klockan tre låg vi döda i sängen. Dagen efter blev det en jävla massa skratt!

Dock är jag inget direkt fan av alkohol, bara för att den ger mig grov ångest oftast
två glas vin och en drink räcker gott och väl för mig,
ni förstår vad jag än gör och hur lite jag än dricker får jag OFTAST ångest, ärft det av min käre mor.
men den här gången ingen ångest men förjävlig smak i munnen därimot..

Idag har jag varit ute och gått lite på stan med mamma och pappa, sen sett på avatar
och fyfan vilken film, kan vara en av de bästa filmerna jag någonsin har sett.
Underbar på alla sätt och vis.
nu blir det nog ut och soffhänga om inte en fika på stan med becca och clara låter mer lockande?



PUSS 


RSS 2.0