i know you love me

här sitter jag med pennan i mun, ska snart göra lite engelska glosor.
Funderar över saker & ting, kommer fram till ingenting men jag önskar att jag hade gjort det, det hade underlättat.

Iallafall så älskar jag ju kläder i alla slag och jag älskar o kolla på kläder, så lookbook.nu är nog i nu läget den bästa hemsidan. Jag sitter där och kikar hela tiden, så fort jag är hemma, jätte inspirerande!

men shit så tråkigt inlägg. Men jag uppdaterar det för att vara duktig tjej.

Vad har annars hänt idag då,
Jo jag gick till skolan, eller cykla i regn vilket jag hatar, dels för att man är jävligt varm och blöt när man kommer fram och kliver in innanför dörren. Men det gick bra, skolan rullade på och för en gångs skull fick jag ganska mycket gjort, men jag är inte klar på långa vägar och ska jag vara ärlig har jag lite panik. Examinition på fredag och jag har inte tagit reda på om ekosystemet, men det löser sig hoppas jag. Efter skolan tog jag cykeln ner till tessas affär där mor stod och väntade på mig, vi jobbade tillsammans i tre timmar sen gick vi till konsum och köpte kladdkaka, sååååå jävla värt!

Nu om en halvtimma blir det idol och kladdkaka..



puss

i gotta feeling

tjosan i trosan!

idag är det söndag, dagen då man har all tid i världen för att sitta här så länge man inte har plugg, vilket jag inte har, eller det har jag väl egentligen, men inget som jag pallar bry mig om för tillfället! COOL..

Jag vaknade upp hos rebecca efter en kväll som barnvakt åt hennes lillasyster. Vi hade en strålande och skön afton ute hos hennes mamma, tog en massa bilder, såg på kenny starfighter och umgicks med varandra som inte blir allt för ofta nu för tin. Men vafan, vi håller ihop hon och jag. det ska vi alltid göra. Hon och jag är som helan och halvan, min bästavän genom allt! Och det hoppas jag att du vet?

Går man på olika skolor får man ta det som det är. Som sagt vaknade jag ju upp där och såg lite på disney channel och sen så somnade jag igen och vid halv 4 kom mamma och pappa o hämtade upp mig där och vi for vidare och köpte skor, blev ett par lårhöga stövlar för min del. Riktigt nöjd faktist

Men om man ska lägga in lite bilder från igår då:


kattilatten bet mig ;o







YEAAH


me chiamo alexandra

sådär. är jätte nöjd med min nya design..
NOOOOT


RSS 2.0