tjoofisen

visst tycker ni att jag är rolig, när jag bara luras att jag ska börja skriva. Skriver en jävla massa med inlägg och sen nästa dag och nästa dag blir det inga inlägg alls. Vet ni vad, jag tycker att jag själv är så dålig på det här med bloggning att jag inte ens fattar varför jag har en. sen tänker jag efter och inser hur roligt det är att skriva när man har någonting att skriva, visserligen så blir ofta mina inlägg ganska tomma på interessanta grejer, det blir mer kortfattat hur min dag har varit, och jag vet hur jävla bad det är att läsa om sånt. Tycker själv att det är as tråkigt när man ska läsa en jävligt lång text och innehållet skiter man fullständigt i. Bilder ska det va och bilder får ni sällan av mig, eller nästan en bild i varje inlägg. En bild på mitt ego! yeaah know you like it.

haha, men imorgon är det fredag (nu börja s det, vad har jag gjort idag, hur mår jag idag. hur tråkigt?) och vi har ledigt iallafall. eller ledigt och ledigt måste ju plugga hemma som ett svin, har en rapport tills nästa onsdag och så har vi uppsats skrivning på måndag, ska läsa igenom en hel engelska bok och sedan skriva en uppsats om den. Samma vecka som den ska vara klar så har vi italienska prov. Verkar jag ha det lätt på stadens diamant. Fast faktist så har jag det rätt på slappt. Det finns alltid nåt att göra, men arbetena blir inte alldeles för jobbiga vilket jag tycker är tummen upp.

men nu ska jag gå och borsta gaddarna och sedan ska jag sova.
godnatt vänner



jag har aldrig sagt att vi är normala.. men aah

schooooolaaan dåå

halllååådär, nu sitter jag i skolan.. palla skriva tjarå


4/10-09

this is it.

va på bio med emelie ikväll. Flickan som lekte med elden blev det och den va mycket bra. Jag menar vem önskar inte att man vore så jävla smart som hon är? hur coolt skulle inte det vara. Som ett plus är hon jävligt skön också! Ha ha. Men nu börjar klockan bli sent, så jag ska nog hoppa i säng!

GODNATT
hörs imorgon.

det fanns en kärlek, men den har brunnit ut

När jag trillar dit, så trillar jag dit och då vaknar även mitt tankesystem. Alla tankar far runt i mitt huvud som en orkan, en orkan av massa frågor som jag inte kommer att få svar på förens jag vågar ställa dom. Mitt stora problem är att jag aldrig vågar ta chansen. Jag vågar aldrig visa vem jag är och vart jag står, jag väntar alltid på rätt tillfälle, ett tillfälle som aldrig blir rätt.


men liver rockar ju endå, right? ;)


make love

gårdagen skulle jag vilja spola över och aldrig ens blicka tillbaka till. Så därför tänker jag knappt skriva om den,
det jag kan skriva om är middagen hos karolina, den var mysig. Men även när vi satt på bussen och kom fram till linnea. Hos linnea tyckte jag det var lite lamt, men endå helt ok! Träffade på lite people som det var länge sen man såg. Så att det var ju nice!

Men för tillfället orkar jag inte mer. Så vi hörs!

kiss and love

skriver nog lite senare om nåt roligare ;)






jag är jävligt nöjd över denna



yeah


meet me at the hotel room

nu ska jag snart bege mig ner mot stan där jag ska ta bussen till karolina. Lite käk och så, sen så ska vi nog vidare tror jag. Det kommer bli great, lite bilder får ni säkert imorgon om det är någon som har med sig kamera.

Nu måste jag kila, ska fixa det sista!

pUss,

just det ni var fler idag, heheheh kul!


it's hurtful

lördag idag vänner, vad händer och fötter?

nåt måste ske alltså, kvällen slutade tidigt för mig igår. Va hemma redan vid elva av att det var så jävla kallt ute.
Jag satte mig o kolla på greys anatomi och vad jag tjöt, det sista avsnittet i säsong 2. När Izzy ligger där bredvid denny och han är likblek och död! Ae, då blev alex ledsen i ögat..

Men sen beslutade jag mig för att sova..

Vaknade upp imorse, lagom pigg och glad. Dock gör detta väder mig lite tjurig, jävla regn asså! Men jag hoppas endå på att nåt händer idag för jag klarar inte ennu en lugn helg, jag vill göra nåt galet! Så om det är något som händer, tveka inte att slå en signal!

nu ska jag nog sätta på ett avsnitt av gg, seeeeeeeeeeee yaa


the perfect match

tjolahopp!
ser man på, detta blir mitt tredje inlägg idag!

idag hade jag min 3:e examination sen jag började ettan och min första för detta projekt. Muntligt, det gick väl som det gick helt enkelt, jag har ingenting att säga om det! För jag har ingen känsla eller några förväntningar, jag pratade, svarade och gjorde det jag kunde. Sen får man ju hoppas att det räckte.. Det skulle ju inte vara dumt med ett m!

Idag är det fredag and I gotta feeling that tonight's gonna be a good night. Bella och emelie kommer till mig runt sju (dom kommer antagligen dyka upp klockan 8 om jag känner dom rätt.) Men vi ska iallafall se idol, sen ska vi ner till stan och ta en fika, sen får man se vart kvällen tar oss helt enkelt, antingen sitter vi där tills vi ruttnar eller så drar vi oss vidare någonstans! Jag hoppas på det sistnämnda för det är ju inte så roligt att ruttna, HE HE.

Annars då, pappa och jag är själva idag och vet ni vad vi ska äta? Pommes och lövbiff, är det ovanligt.. Inte det minsta! Ha ha.

Pappa och jag alltså, bäst!

därför får ni en bild på fader, han är världsbäst min pappa!

han är fin han!


vad sägs om att bli påmind om denna underbara sommar?

jag tycker det låter fantastiskt..

vi kan ju börja med min resa till usa för att besöka min syster:


 




så tyckte vi om 4 juli

 





slutligen vill jag säga, Tack för tiden i usa.. ni 4! jävligt värt

Öland står på tur men det blir imorgon eller nåt!







hell yeah


när kärleken vaknar, vaknar jag

we all fight for the things we love


I love you more than yesterday..


RSS 2.0