veckohoroskop

Stenbocken (22/12 - 19/1)

Det ser ut som om du har något som skall flyttas under veckan. Kanske är det en vän som behöver hjälp. Oavsett vad, så ser det ut att gå bra. Om du är i ett förhållande så kan det stärkas denna vecka. Det verkar som om du lägger märke till en del positiva karaktärsdrag hos din partner som du inte sett tidigare.
Vattumannen (20/1 - 18/2)

Försök att göra så många olika aktiviteter som möjligt den här veckan. Du mår bäst nu om du inte fokuserar för mycket på en enda sak. Fysisk aktivitet i början på veckan får din energi att stiga och hålla sig på en hög nivå under hela veckan. Detta är också en bra vecka för att ta tag i problem av ekonomisk art. Chansen är stor att du gör ett klipp om du lägger ner lite tid på det här området.
Fiskarna (19/2 - 20/3)

Dina mål ser ut att kunna nås den här veckan om du anstränger dig lite extra. Tänk bara på att inte gå för hårt fram i din omgivning i denna strävan. Personer kring dig verkar gå igenom en lite tuff period och det minsta de behöver just nu är någon som försöker bestämma över dem utan någon tanke på deras situation.
Väduren (21/3- 19/4)

Av någon anledning så känner du dig fylld av energi den här veckan. Kanske har du sovit bättre än vanligt eller ätit nyttigare, du känner i alla fall dig mer uthållig på alla plan. Du kan utnyttja det här till att komma framåt på alla dina intresseområden och ta tag i sådant som du har haft liggande länge. Nog har du något jobbigt som du har skjutit framför dig, nu är rätta tiden för att ta hand om det. Du anar inte vad skönt det kommer att kännas efteråt.
Oxen (20/4- 20/5)

I början på veckan skall du helst inte ta några chanser. När någon frågar dig om råd bör du se till så att du verkligen delar med dig av ordentligt undersökt information och inte bara säger vad du tror - annars kan du få uppleva lite sura miner ett tag framöver när det du sa inte stämde. Slutet på veckan ser ut att bjuda på åtminstone en riktigt trevlig kväll om du umgås med dina vänner.
Tvillingarna (21/5 - 20/6)

Någon gång under den här veckan kan du komma till insikten att du inte har följt ditt hjärta på sistone. Det kan röra sig om ditt yrkes- eller studieval som nu får dig att tvivla. Du behöver nog ta dig en funderare på om det som du håller på med för tillfället är det du verkligen vill syssla med även i framtiden. I mitten av veckan ser det ut att komma ett positivt besked som har med din ekonomi att göra. Det kommer verkligen lägligt.
Kräftan (21/6 - 22/7)

Något som du har förlorat och söker efter denna vecka verkar tyvärr förbli förlorat och det irriterar dig ordentligt för du var nästan säker på var du hade lagt den. Det ser inte ut att vara något värdefullt men du behöver den och kan därför tvingas köpa en ny. En person som du träffar i slutet av veckan gör ett gott intryck på dig. Där kan det finnas möjlighet till en flirt.
Lejonet (23/7 - 22/8)

Du kan inte hjälpa att tycka att du har drabbats av otur den här veckan. Det är mest småsaker som kanske också kan förklaras av att du är lite slarvigare än vanligt, men det bidrar inte till ett gott humör precis. Det blir inte heller bättre av att du antagligen kommer att göra ett köp som du ångrar under helgen. Inte heller det är någon större grej egentligen men om man lägger ihop allt känner du dig faktiskt lite otursförföljd.
Jungfrun (23/8 - 22/9)

Du känner dig social för tillfället och har lätt att göra nya bekantskaper och få nya vänner. Synd bara att de som du brukar umgås med verkar ha fullt upp på sitt håll och inte verkar ha tid att spendera tid med dig. Du tycks hela tiden få vänta på att de skall bestämma sig för om de har tid med en aktivitet som du har föreslagit.
Vågen (23/9 - 22/10)

En gammal pinsam händelse som du helst bara vill lägga bakom dig kan återigen dyka upp i ditt huvud den här veckan. Detta kan få ditt humör att bli lite sämre än vanligt. Häng inte upp dig på detta och lägg inte mer tid på att gå igenom den här händelsen än vad den verkligen förtjänar. Nu i efterhand kan du nog få rätt perspektiv på det och se att händelsen inte behöver påverka ditt nuvarande liv.
Skorpionen (23/10 - 21/11)

En händelse tidigt på veckan kan få dig att tvivla på dig själv. Detta kan tyvärr förpesta hela veckan om du inte tänker igenom situationen ordentligt. Du kommer antagligen att gå stärkt genom det inträffade om du bara ger det lite tid, men du skall nog planera in några kvällar där du får vara själv och kan fundera i lugn och ro.
Skytten (22/11 - 21/12)

Mitten av veckan präglas av mindre misslyckanden. Det är inte några allvarliga saker men de irriterar dig ordentligt. Om du hjälper en vän kan du räkna med att få igen din tjänst med råge. Helgen blir bra även om du tvingas ändra i planeringen något. I kärlekslivet gör du tyvärr inte några framsteg under veckan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0