16/2-10 önskar att det vore 16/2-09

ligger här och lyssnar på mayer samtidigt som jag otåligt väntar på att käre alexander ska bli färdig så att vi kan gå ut och gå i detta mysiga väder, det är precis vad jag kan behöva efter en "hårt" pluggande eftermiddag och kväll. Har iallafall fått min redovisning gjord, det är skönt. Imorgon väntar bara att slå ihop det med det som moa har skrivit men det ska nog gå galant.

För ett år sen så låg jag iofs o sov så här dags, men inte i Sverige, utan i paradiset och det är snart ett år sen jag träffade underbara Alexander R och Hakon.. (känner att det är väldigt många alexander) Men gud att det är ett år sen är helt sjukt.

Kommer ihåg dagen på stranden och det var en dag efter att vi träffade dom, det var så roligt, brottades i vågorna låg mitt på stranden utan parasol och bara njöt fullt ut. Eller den dagen då du och jag emelie tog allt som det kom, köpte med oss cider, gick ner till stranden la oss i varsin solstol och kollade på dom där ljus ballongerna som flög upp, det kan nog ha varit den bästa kvällen. En annan dag som var ruggigt bra var den dagen som jag för första gången och som jag för första gången kommer känna mig tillräckligt stor för att vara 16 år. Jag saknar det som fan och det är nog den bästa resan jag gjort hittils.

Den dagen jag, mamma och pappa åkte ut till phi phi island och bara njöt i fulla drag av hela paradiset, det var bara att suga in allt man kunde, för snart visste man att det skulle vara över. Phi phi kan nog ha varit bland det finaste jag har sett och inte bara ön, utan snorklingen var helt underbar, vägen ut dit var hur fantastisk som helst, när man bara känner ett pirr i magen, när vinden blåser, solen bränner och man sitter där med solglasögon och bara är där man är, i himmelriket.

Det enda jag kan säga är små ord som för mig och säkert för emelie ploppar upp en massa minnen.

Andaman, toaletten, vattenpipan, margarita, cider, magont, han på emelies hotell, morning, han i våran bar,
finnen, fin rooooompa, patong, rumpa, min pool, skriket, nattbad, mys på stranden, mobilspel, smsen från mamma, dansen innen på vårat hotellrum, datacafe, natten hos dig, din farfar och min mamma, minigolf, vattenlopporna, havet, hakons rumpa, bort tappad alex, kåt hakon.. jag vet inte hur många ord det egentligen finns, men allting betyder så otroligt mycket för mig!  :)


JAG SKA DIT NÄSTA ÅR, TJUUUHUUUU med då lite mer people som kanske ammie, tessa och pierre :D


hade det varit nu, hade resan blivit helt galen, men precis lika underbar.. vill dit


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0